Ingredients:
4 - 6 Extra Large Eggs
Sriracha Sauce or Any other of your Favorite Hot Sauce
6 - 8 pieces Baby Bok Choy (Erklärung: HIER)
4 tablespoons vegetable oil
3 tablespoons Sesame Oil
Salt & Pepper, Maggi's Sauce
1) Boil 2 quarts of water in a pot with 1 tablesppon water.
2) Cut the Bok Choy in-half lengthwise and wash.
3)
Cook cleaned Bok Choy in boiling water for 2-3 minutes. Starin and
drain Bok Choy. Place 2 equal portions of cooked Bok Choy on 2 plates.
Sprinkle Bok Choy with Salt and equal portions of Sesame Oil .
4) Beat eggs in a bowl with Salt & Black Ground Pepper.
5)
When the Bok Choy is cooking, heat up a non-stick skillet over medium
heat. Add vegetable oli. When oil is hot, add eggs and scramble to
cooked through.
6) Place Eggs on plates with Baby Bok Choy.
Sprinkle eggs with a bit more salt. Season Bok Choy & Eggs to taste
with Sriracha or other Hot Sauce .. Enjoy !
VARIATIONS:
You
can make this dish with either Scrambled Eggs as described or Fried
Eggs .. You can make the dish with Baby Bok Choy as described or with
Mustard Greens. The greens are tasy and Easy-As-Pie, as you merely
blanche the Greens in boiling Salted Water for 2- 3 minutes, drain and
dress with; Salt, Sesame (which has a lot of flavor) and Siracha which
is Garlic & Chili Peppers, or you can use another Hot Sauce that you
like best.
Übersetzung (Google):
Zutaten:
4 - 6 Extra Large Eggs
Sriracha Sauce oder einer beliebigen anderen Ihrer Lieblings-Hot Sauce
6 - 8 Stücke Baby-Bok Choy
4 EL Pflanzenöl
3 Esslöffel Sesamöl
Salz & Pfeffer, Maggi-Sauce
1) Boil 2 Liter Wasser in einem Topf mit 1 tablesppon Wasser.
2) Schneiden Sie den Bok Choy in die Hälfte der Länge nach und waschen.
3)
Koch gereinigt Bok Choy in kochendem Wasser für 2-3 Minuten. Starin und
Bok Choy abtropfen lassen. Platz 2 gleiche Teile von gekochten Bok Choy
auf 2 Platten. Streuen Sie Bok Choy mit Salz und gleichen Teilen
Sesamöl.
4) Beat Eier in einer Schüssel mit Salz & Black gemahlener Pfeffer.
5)
Wenn die Bok Choy kocht, erhitzen, um eine Antihaft-Pfanne bei
mittlerer Hitze. In Gemüse oli. Wenn das Öl heiß ist, fügen Eier und
Gerangel um durch gekocht.
6) Die Eier auf dem Teller mit
Baby-Bok Choy. Streuen Sie Eier mit etwas mehr Salz. Saison Bok Choy und
Eier nach Geschmack mit Sriracha oder andere Hot Sauce .. Viel Spaß!
VARIATIONEN:
Sie
können dieses Gericht machen entweder mit Rührei, wie beschrieben oder
Spiegeleier .. Sie können die Schale mit Baby Bok Choy, wie beschrieben
oder mit Senf Grünen machen. Die Grüns sind tasy und Easy-As-Pie, wie
Sie nur die Grünen in kochendem Salzwasser mit für 2 bis 3 Minuten,
abtropfen lassen und Kleid blanche; Salz, Sesam und Siracha (die viel
Geschmack hat), die Knoblauch & Chili Peppers ist, oder Sie können
eine andere Hot Sauce, die Sie am besten gefällt.